9. august 2019

Melissa Clark Nielsen, der er arkitekt og billedkunstner, udstiller til og med søndag 22. september i Gallerigangen i Kulturhavn Gilleleje. Hendes er meget grafiske, tegnet i sort tusch, og motiverne er både fra hendes hverdag og ferie – bygninger, dyr, biler, mad, landskaber.

- Jeg er vokset op i Oak Park, Illinois som er hjemsted for arkitekt Frank Lloyd Wrights berømte Home and Studio samt en kavalkade af hans berømte huse. Min glæde ved at tegne samt mine arkitektoniske omgivelser havde nok en stor indflydelse på mit valgt af studieretning.

 

Almindelige objekter bliver sat under lup i denne udstilling for at kunne vise deres udseende og tekstur i en 2D sort grafiske udtryk. Jeg har visuelt undersøgt hverdagsobjekter for at prøve at gengive farve og form tegnet i sort og hvidt.Ved at undersøge objekter fra forskellige og uventede vinkler, får man overraskende resultater.Udstillingen er opdelt i forskellige undersøgelsestemaer - for eksempel byen, natur, mønstre og genspejlinger.

Melissa Clark Nielsen flyttede til Danmark i 1988 efter afgang fra University of Florida. Hun har arbejdet som arkitekt i over 20 år i både private og offentlige stillinger – i restaurering samt nybyggeri. I dag er jeg ansat som arkitekt i Slots- og Kulturstyrelsen.

Der er gratis adgang til udstillingen, der kan opleves i åbningstiden kl. 07.00-22.00.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com