1/1

Gribskov: Spisekammer vil finde gløgg-mester

7. november 2019

Juletiden er lige op over, og til den hører buldrende gløgg-gryder Det har inspireret Foreningen Gribskov Spisekammer til at udskrive  konkurrencen 'DM i Gribskov Gløgg, der foregår på Rabarbergaarden i Holløse lørdag 23. november kl. 13-15. Alle kan deltage - og publikum kan følge det på tæt hold.

Gløgg-elskende amatører og professionelle kan deltage. Der er plads til alle gløgg-entusiaster!, og alle er selvfølgelig også velkomne til at deltage som tilskuer, det kræver blot tilmelding til Det Våde Får

Gløgg defineres i konkurrencen som 'varm væske med müsli', for eksempel nødder og/eller frugt, men kun fantasien sætter grænser Gløggbryg med og uden alkohol konkurrerer på lige fod. Som deltager i konkurrencen møder på på dagen og indleverer dels den hjemmebryggede vindergløgg, dels den fuldstændige opskrift inkl. dine ingrediensers geografiske oprindelse.

Gribskov Spisekammer er en forening, der har til formål at fremme produktion og afsætning af lokale fødevarer. De 12 medlemmer er producenter, og går alle op i god smag, ekstraordinær kvalitet og bæredygtighed.

 

Foreningen vil gerne sætte fokus på, hvor mange nye og eksisterende opskrifter, der kan videreudvikles og forbedres med de kvalitetsfødevarer, der produceres i Gribskov kommune.