1/1

Valg: Stærkt rygstød til Gribskov-kandidat

27. maj 2019

Alternativets kandidat til Folketinget i Gribskov-Hillerød, Susan Kjeldgaard, går ind i slutspurten i valgkampen med et stærkt rygstød. Hun bragede ind på scenen i EU-valget med over 5.000 personlige stemmer - og dermed næstflest for partiet. 

Susan Kjeldgaard, der var få stemmer fra at sikre Alternativet en plads i Gribskov Byråd ved valget i 2017,  optræder for første gang på den landspolitiske scene , og trods en placering nede som nummer fire på listen sikrede hun sig tocifrede stemmetal - eller mere - i stort set alle opstillingskredse i hele landet. 

Det giver mod på, at det også er muligt at rykke frem med et godt resultat, uanset placering på listen, til Folketingsvalget onsdag 5. juni. I Nordsjællands Storkreds skal Susan Kjeldgaard først og fremmest kæmpe om stemmerne indenfor partiet med Christian Poll, der er medlem af Folketinget - men hun tillægges gode chancer for et godt valg i kølvandet på ham, ikke mindst i sin hjemkommune. Her er hun eneste kandidat fra lokalområdet.

1/1

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com