Over 30 borgere på plads til dialogmøde om lokale temaer i Vejby.

Over 30 borgere på plads til dialogmøde om lokale temaer i Vejby.

1/1

Gribskov: Ud i dialog-møder i alle valgdistrikter

30. august 2018

Gribskov Byråd har torsdag taget hul på dialogmøder, der skal give borgerne i  alle 12 valg-distrikter muligheder for at komme på tæt hold af politikerne med deres synspunkter. Sankt Helene Skole Vejby var skueplads for det første møder. Her var det blandt andet fremtidssikring af idrætten samt byudvikling, veje og stier, borgerne satte til debat med politikerne.

Dialogen med borgerne skal være endnu bedre. Derfor har byrådet besluttet at holde en række temamøder rundt om i lokalsamfundene. 

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med dialogmøderne. Jeg tror på, at det er vigtigt, at vi mødes ansigt til ansigt og har mulighed for at tale sammen helt nede på jorden, siger borgmester Anders Gerner Frost.

- Det bliver spændende at blive klogere på, hvad borgerne er optaget af, og hvad de har af ambitioner for Vejby, siger viceborgmester Bo Jul Nielsen om deet nye initiativ med dialogmøder med borgerne.

Der bliver holdt dialogmøder i alle 12 valgdistrikter i kommunen. De er planlagt i samarbejde med borgerforeninger, lokalråd og foreninger. Og så skal de løbe af stablen på for eksempel skoler, i forsamlingshuse eller andre lokale steder.

1/3