1/1

Gilleleje: Boglancering med sang og musik

30. oktober 2019

Kulturhavn Gilleleje har lørdag 16. november kl. 15.00-16.30  indbudt forfatter, operasanger og terapeut Lisbeth Hultmann, der er bosiddende i Gilleleje, til at afholde et arrangement med udgangspunkt i hendes netop udkomne bog ’Stemmen er en sladrehank’. Med sig har hun sanger og TV-vært Benjamin Lundberg og de bliver akkompagneret af Henrik Krogsgaard.

 

Det handler ikke om hvad du siger, men om hvordan du siger det. Taler du som et vandfald, en ulv, en forfører eller en lillepige?  Matcher din stemme din personlighed og de budskaber, som du ønsker at formidle til dine kunder og kollegaer? Understøtter din stemme, at du er troværdig, skaber tryghed og tillid og dermed fundamentet for en god kontakt?

Forfatter og operasanger Lisbeth Hultmann har netop udgivet bogen ’Stemmen er en sladrehank’, og kommer i bogen ind på disse og mange flere spørgsmål.

 

Foredrag sang og musik

Med udgangspunkt i bogen holder Lisbeth Hultmann og revyskuespiller, sanger og TV-vært Benjamin Lundberg, dette foredrag om stemmetyper, stemmens lag og hvad stemmen afslører om vores følelser. Sammen viser Lisbeth og Benjamin hvordan stemmetyperne lyder, og forklarer hvilke karakteristiske adfærdsmønstre der er tilknyttet.  

Med sang og musik vil Benjamin Lundberg give et bud på de 20 forskellige stemmetyper fra bogen. Lisbeth Hultmann og Benjamin Lundberg bliver akkompagneret af Henrik Krogsgaard, med sange fra opera til revy.

 

Under foredraget vil der blive serveret vin og snacks, og der vil være mulighed for at købe bogen ’Stemmen er en sladrehank’.

Arrangementet foregår på Mezzaninen, og  billetter til 125 kroner købes på www.kulturhavngilleleje.dk

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com