1/1

Gribskov: Stort generationsskifte i Venstre

26. februar 2020

Gribskov Venstre har onsdag aften taget et stort generationsskifte på formandsposten, da Christina Lund er valgt som ny formand. 120 deltgere i generalforsamlingen valgte hende enstemmigt, og hun afløser Torben Dencker.

- Jeg glæder mig over, at vi i Venstre i tør tage et stort generationsskifte; idet jeg håber, at forsamlingen efterfølgende vil vælge Christina Lund,, som formand, sagde afgående formand, Torben Dencker, i sin beretning, hvor han lagde op til valget af den nye formand. 

Jeg kan konstatere, at jeg er den formand, der har siddet kortest tid i Venstre Gribskov: Erik Møller, Bo Madsen, Bjarne Pedersen har præget Venstre i Gribskov på hver deres måde, det er svært at få nye og yngre kræfter til at tage et ansvar for vort gamle parti,.. og dog,

 

Christina Lund er klar til at overtage formandsposten, fastslog Torben Dencker.

Bjarne Pedersen ville ikke fortsætte som formand - efter situationen omkring Lars Løkke Rasmussens formandskab i Venstre. Da jeg påtog mig opgaven ved en ekstraordinær generalforsamling har det aldrig - og slet ikke i min alder - været meningen, at jeg skulle være formand. Men i orden for en kort periode.

Det er vigtigt, at der er ro i bestyrelsen - ikke, at der ikke må diskuteres, for det er vigtigt i den politiske proces - og at alle kan se sig selv i en eller anden rolle. Men fnidder og bagholdsangreb har vi ikke brug for. Det skal på en eller anden måde være sjovt, at deltage i bestyrelsesmøderne, og ingen skal føle sig trynet. Men det er også vigtigt, at der er enighed om, hvor vi som parti skal hen. Og at vi som parti taler ordentligt i det offentlige rum. Vi skal kunne se os selv i spejlet, sagde Torben Dencker.

Læs også: Bent Hansen V-borgmesterkandidat