1/1

Kvickly Helsinge: Støtter ildsjæle med 50.000

11. februar 2019

Kvickly Helsinge har igen øremærket en portion penge til at støtte projekter, så der fortsat kan gøres en ekstra indsats for vores lokalområde. I 2019 er pulje-beløbet 50.000 kroner, som skal gå til at støtte de lokale ildsjæle, som med deres initiativer gavner nærområdet og medlemmerne. Der er ansøgningsfrist 15. marts.

Siden Helsinge Brugsforening blev oprettet tilbage i 1906 har vi udviklet os for at kunne gøre endnu mere for vores lokalsamfund. Det gør vi også i dag, men værdierne - de er stadig de samme, forklarer bestyrelsesformand Jan Borgen.

 

Succesen med uddeling af midler fra en sponsorpulje gentages i 2019. Vi mener, at projekter, der bidrager med noget ekstra til foreningslivet, fortjener at blive belønnet.

 

Ideen er, at alle frit kan ansøge om det beløb, som er nødvendigt for deres projekt; selvfølgelig indenfor puljens rammer. Derefter vil bestyrelsen vurdere, hvilke projekter, som skal belønnes og have del i puljen. Vurderingen sker ud fra forskellige overvejelser, men det essentielle er, at projektet skal være til gavn for lokalsamfundet.

 

Alle, der er interesserede i at ansøge om støtte til et projekt, eller gerne vil vide mere kan finde oplysninger HER

Læs om uddelingen i 2018 HER

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com