Mia-Milton
Mia-Milton

Mia-Milton
Mia-Milton

1/1

Gribskov: Surfer ind i nyt vækst-forum

9. september 2019

Gribskov Kommunes nye forum for vækst og udvikling er ved at tage form, og når det mødes igen onsdag 11. september på Rabarbergården i Holløse, surfer blandt andre Mia Milton, Gileleje, ind som medlem.

Vi lægger vægt på at få set på mulighederne for vækst og udvikling med nye øjne og få spændende, nye vinkler på arbejdet, siger formand for byrådets udvalg for Kultur, erhverv og oplevelsesøkonomi, Morten Ulrik Jørgensen, om baggrunden for sammensætningen.

Mia Milton står bag Gilleleje Hot Yoga, og hun arbejdede også for et par år siden ihærdigt for at gøre Gilleleje til et nyt surf-paradis med 'Gilleleje Surf', men det lykkedes ikke at få det etableret. 

Forum for Vækst og Udvikling består af deltagere fra erhvervs- og kulturlivet samt formandskabet i KEO. Foruden Morten Ulrik Jørgensen er det Jesper Behrensdorff.

De øvrige deltagere er Henrik Magelund, formand for Gilleleje Handels- og turistforening,  Kaare Larsen, landmand på Brunbjerggard og formand for Søborg Sø Landvindingslaug, Line Kjær, kunstnerisk leder Munkeruphus, Palle Jørgensen, direktøri  Kvickly Helsinge, René Richardt, revydirektør i Græsted Revyen, og Thomas Elletoft, ejer af Rabarbergården og formand for Nationalparkrådet.

For at sikre stærkere faglighed på turisme og oplevelsesøkonomi, end hidtil, er direktør Annette Sørensen, Visit Nordsjælland, nu også inviteret til at deltage i mødet.

Forum arbejdet også hen mod at formulere en ny vision for Gribskov Kommune. Her er der hjælp udefra. Der gøres status på visionsprojekt ved konsulent Lene Grønning, Teknologisk Institut,  Arbejdet med en kernefortælling for Gribskov præsenteres af konsulent Mette Dahl Juelner, Teknologisk Institut.