1/1

Triennale: Tager mål til kunst i Græsted

25. december 2018  

2019 bliver igen stort kunstår i Gribskov Kommune, når den anden kunsttriennale gennemføres, og Græsted skal have en særlig rolle. Billedkunstner Karin Lind har allerede besøgt byen for at se på mulige løsninger.

Karin Lind var gæst i Byforum Græsted i mødet i december for præsentere sig selv kort og løfte sløret for et par spor, hun tager udgangspunkt i, for at åbne muligheden for dialog med Byforum.

Hun fortalte om hvilke spor hun arbejder med forud for kunstinstallation i sommeren 2019 i forbindelse med Kunsttriennalen. Temaer er i 2019 arv og et værk vil forholde sig til Græsteds identitet.

 

Kunsttriennalen holdes 22. juni–22. september.

Karin Lind arbejder med installationer, skulpturer og tegninger. Hendes værker fastfryser en visuel poesi og er ofte formet i forhold til et givent rum, hvor fokus er sat på fravær af materialitet.

 

Med minimalistiske greb skaber hun nye fortællinger ud af kendte materialer og former og fabulerer blandt andet over begreber som væren og ikke-væren, over fravær og nærvær og over tomrummets og mellemrummets tegn og betydning.

Karin Lind benytter sig af geometrien på en særlig måde. Hun finder sine motiver i matematikkens regelsæt af mønstre, i mængder, strukturer af linjer, akser og rum, og særligt forsvindingspunktet har en betydning i hendes værker som udgangspunkt eller som afslutning på kunstens streger.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com