Græsted: Team GSG op i Danmarksserien

24. marts 2019

Team GSG har efter en helt utroligt nervepirrende og spændende kamp og sejr på 7-6 over Sorø sikret sig den tredje oprykning på stribe - og er dermed i Danmarksserien for første gang. Med de to points i holdkampen kunne GSG lige nøjagtig passere Herlufsholm og sikre sig fjerdepladsen i opryknings-puljen.

Oprykningsspillet fra Sjællandsserien har givet GSG'ere både opture og nedture - og der var klare vilkår før sidste spillerunde. Der skulle mindst en sejr på 7-6 og dermed to points eller større sejr til for at nå tredjepladsen. Samtidigt kunne Herlufsholm komme på tværs ved at vinde i Nivå-Kokkedal, men her hjalp hjemmeholdet til med en klar sejr.

Men kampen mod Sorø blev en gyser fra start til slut - og først endeligt afgjort med sejr i anden herredouble til Uffe Mikkelsen/Jon Barth Hansen, der trak det længste strå med 21-19 i tredje sæt - og tog dermed den syvende sejr i holdmatchen.

 

Magnus Sand/Lucas Grahn var tæt på i tredje herredouble - men tabte 17-21 i afgørende. Holdene var nøjagtigt lige før herredoublerne, hvor GSG måtte afgive første-doublen, da spillende træner Stefan Nielsen måtte trække sig med skadet håndled.

GSG og Sorø delte kampen mellem sig fra start. GSG tog første mixeddouble, da Lucas Grahn/Maja Simming Jørgensen vandt første mixeddouble.

Sofie Marquar Larsen vandt klart i anden damesingle, og to af herresinglerne ved Jon Barth Hansen og Jesper Pølkemann Mikkelsen. Sidstnævnte sled o0g slæbte si9g til sejr på 27-25 i tredje sæt. Magnus Sand var helt tæt på i fjerede herresingle men tabte 20-22 i tredje sæt.

Damedoublerne fik helt afgørende betydning for udfaldet, da Mille Mikkelsen/Maja Simming Jørgensen trak første-doublen i hus med 21-19 i tredje sæt. Der var klar GSG-sejr i anden-doublen, da Stine Grønborg Hørstedt Hansen/Sofie Marquar Larsen vandt i to sæt.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com