1/1

Vejby: Thyra Frank skal mærke duft af mad

23. august 2018

Ældreminister Thyra Frank får lejligheden til at mærke duft af mad, når hun mandag 27. august besøger Plejecenter Trongården Vejby.  Hun valfarter rundt i landet for at besøge alle kommuner, og nu er det tid til Gribskov.

Ældreministeren få en rundvisning, og så vil hun tage en snak med beboerne. Ministeren kommer til at høre om, hvordan beboerne på Trongården har fået duften af mad tilbage i hverdagen. Trongården har nemlig, sammen med to andre plejehjem, fået en pose penge fra netop Sundheds- og Ældreministeriet til at bygge to afdelingskøkkener.

 

Formålet med besøget

Formålet er blandt andet at give beboerne mere fællesskab og madglæde ved at inddrage dem mere i madlavningen, og ved at de kan dufte dagens menu på gangene.

 

Ved besøget på Trongården deltager borgmester Anders Gerner Frost, formand for ældre, social og sundhed, Pia Foght, velfærdsdirektør Mikkel Damgaards, fagchef Lis Freisner samt Trongårdens nærmeste ledelse: Bettina Bach Offendal og Charlotte Milton.

  • Trongården er et af Gribskov Kommunes fem plejecentre. Det er et hyggeligt plejecenter beliggende i skønne omgivelser. Det drives af Pleje Gribskov.

  • På Trongården er der i alt 55 boliger hvoraf de 38 er to-rums boliger, og de 17 er ét-rums boliger, som er forbeholdt borgere med demens.

  • Derudover har Trongården yderligere seks boliger, som anvendes som aflastningspladser for borgere med demens.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com