1/1

Gilleleje: Tilfældigt møde gendanner orkester

21. oktober 2019

Møllers Boogie Band giver støttekoncert i Gilleleje Gamle Posthus fredag 1. november kl. 19.30. Det er et  gammelt Gilleleje orkester med rødder helt tilbage til 1986, der blev til ved tilfældigt møde i Ceders Musikkælder. Her mødtes Jan Levring og Jens Møller, der begge havde guitarer til reparation. Og her var Ceders det rigtige sted at gå hen.

 

De blev enige om at mødes med de gamle drenge og spille lidt blues og boogie. Så i flere år mødtes de, en gang om året,  til nytårstaffel,  med lidt god mad, en pilsner, masser af blues og boogie, og røverhistorier fra gamle dage. Indtil trommeslager, Otto Fiala en dag sagde: 'Kunne det ikke være sjovt at spille et job i Cafe Slotsbio', og den ide var alle med på.

Det gik forrygende og nu spiller Møllers Boogie Band op med en støttekoncert for Gilleleje Gamle Posthus. Så de gamle numre er støvet lidt af , og MBB vil fyre op under kedlerne  - kridt skoene og mød op, opfordrer bestyrelsen i Gilleleje Gamle Posthus.

MBB har siden 1990 bestået af Jens Mølle, guitar og sang, Jan Levring: guitar og sang,  Torben Lund, bas og kor, Otto Fiala, trommer, og Rasmus Bro, mundharpe.

Der er entré på 60 kroner. Drikkevarer kan tilkøbes.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com