1/1

21.-23. juni: Tisvilde skal have jazzfestival

27. februar 2019

Tisvildelejes i forvejen righoldige musik', kunst- og kulturliv skal suppleres med en jazz-festival 21-23. juni. Tisvilde Jazz Club står bag initiativet, der skal byde på både gratis-koncerter og koncerter på spise- og spillesteder i byen.

Tisvilde Jazz Club planlægger festivalen i samarbejde med Tisvilde og Omegns Erhvervsforening og foreningerne søger nu Gribskov Byråds udvalg for Kultur, Erhverv og Oplevelsesøkonomi om støtte på 50.000 kroner.

Arrangørerne må dog vente på afgørelse på det spørgsmål, idet udvalget i mødet tirsdag udsatte sagen. Det skete for at afvente retningslinjer for samskabelsespulje, som udvalget endnu ikke har afgjort.

 

Arrangørerne har et ønske om at tiltrække gæster fra hele hovedstadsregionen til at komme og høre jazz, overnatte, spise og blive hele weekenden og bruge områdets tilbud.

 

Restauranter, foreninger, hoteller og butikker har taget vel imod ideen og vil gerne bidrage til festivalen. Ud over tilbud om jazzmusik, vil der også være yoga på stranden, rundvisning i byen, og der vil blive indrettet wellnesscenter på Tisvilde Højskole, og alle byens restauranter, cafeer og Tisvilde Bio vil deltage i festivalen.

 

De fleste af festivalens musikalske tilbud på restauranter og cafeer mv. vil blive finansieret af de erhvervsdrivende selv.

Der er et foreløbigt udgiftsbudget på 81.900 kroner, og med forventet salg af støttebadges, sponsorer og fundraising kan det gå i nul, hvis der opnås kommunalt tilskud.