Gilleleje: To lokale kunstnere i Gamle Posthus

8. februar 2020

Søndag 9. februar kl. 11.00-14.00 åbner Gilleleje Gamle Posthus til fernisering på kunst- og fotoudstilling, hvor to lokale kunstnere, Ingeborg Bernhard og Gerd Agostini, viser deres værker i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Udstillingen kan ses hele februar.

 

Gerd Agostini er selvlært, men har modtaget undervisning gennem mange år af kunstmaler Floris Brinkman i Frankrig, hvor hun også har udstillet. Hun har især specialiseret sig i at male landskaber, og udstillingen byder på et udvalg fra Nordsjælland med havet i fokus.

 

Ingeborg Bernhard har tidligere udstillet i Gilleleje, blandt andet på Gilleleje Gamle Rådhus. Hendes malerier, akryl på lærred og blandteknik, skildrer det nære miljø ved havnen og kysten omkring Gilleleje, med himmel og hav i varierede blå nuancer. Nogle af billederne har tidligere været vist, mens andre er helt nye. Udover malerierne udstilles også en række af Ingeborgs fotos fra byen og havnen.

 

Ved ferniseringen vil der blive serveret en forfriskning og være mulighed for at møde. Der vil også være lejlighed til at reservere og køber de udstillede værker.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com