1/1
Græsted: Træf senere i år ikke en udvej

6. april 2020

Græsted Veterantræfforening har truffet beslutning om aflysning af årets træf. Udsættelse af træffet til senere på året er ikke en udvej for os, siger bestyrelsesformand Henrik Ewald. 

I lyset af den seneste melding fra Mette Frederiksen, er det, vi frygtede mest, nu en realitet. Græsted Veterantræf kan pga. forbud ikke som planlagt afholdes i Pinsen. Vi har derfor i bestyrelsen taget den svære beslutning helt at aflyse Græsted Veterantræf 2020, fastslår Ewald..

 

Vi ved, det vil skuffe rigtig mange, men for os giver det desværre ikke mening at forsøge at planlægge med afholdelse af træffet senere på året.

Hvis Danmark efter august er åbnet op, vil vi komme til at ligge oveni mange andre arrangementer.  Det kan være enten allerede planlagte eller alt det, der lige nu bliver flyttet til efteråret, herunder konfirmationer, bryllupper, familiefester, tilføjer Henrik Ewald.

Træfbestyrelsen har ikke på nuværende tidspunkt overblik over, hvadaflysningen konkret vil betyde for økonomien i Græsted Veterantræfforening. Men vi håber og forventer at få en del af de allerede afholdte udgifter dækket ind af statens kompensationsordninger.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com