1/1

Gilleleje: Tre raske bazar-timer for Danmission

28. oktober 2019

Den traditionsrige bazar i Sognegården i Gilleleje finder i år sted lørdag 23. november kl. 13-16, så der er ekstra mange grunde til at lægge lørdagsturen om ad Gilleleje Hovedgade 45. Der er masser af gevinster i Tombolaen og derudover er der Amerikansk lotteri, som Gillelejes handlende også i år har doneret flotte gevinster til. 

Venner af Danmission, som overskuddet går til, har foræret mange af de fine gevinster til det gode formål. Alle medarbejdere arbejder frivilligt.

De forskellige kendte boder bugner af flotte tilbud. ’Annas Bod’ er et populært sted at søge hen, der tilbydes hjemmelavet marmelade og julepynt med mere, og ved siden af er der kagebod med forskelligt lækkert bagværk.

 

Næste station kunne være loppemarkedet med masser af spændende effekter. Og så venter kaffen i cafeen med hjemmebag og æble- eller lagkage til. En god mulighed for at få en snak med venner og bekendte, og børnene kan nyde sodavand og kage. Arrangørgruppen ser gerne, at de voksne tager børn eller børnebørn med, så der eventuelt skabes en bazar-tradition, siger Kirsten Hørup, der i mange år har været tovholder på bazaren.

Arbejder for dialog og fredelig sameksistens

Overskuddet fra bazaren går som sædvanlig til Danmission, som er en del af folkekirkens internationale humanitære og kirkelige arbejde i Asien, Afrika og Mellemøsten. Organisation arbejder målrettet på at skabe vilkår, der giver håb og forøger kærligheden i verden.

 

Det sker ved at arbejde for dialog og fredelig sameksistens mellem mennesker af forskellig tro og ved at bekæmpe fattigdom i den tredje verden med fokus på sundhedsarbejde, udvikling af lokale samfund samt uddannelse af børn og unge. Høje mål, som ansatte og frivillige medarbejdere ude og hjemme kæmper for med ildhu.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com