1/1

Gilleleje: Tre raske bazar-timer for Danmission

15. november 2019

Den traditionsrige bazar i Sognegården i Gilleleje finder i år sted lørdag 23. november kl. 13-16, så der er ekstra mange grunde til at lægge lørdagsturen om ad Gilleleje Hovedgade 45. Der er masser af gevinster i Tombolaen og derudover er der Amerikansk lotteri, som Gillelejes handlende også i år har doneret flotte gevinster til. 

De forskellige kendte boder bugner af flotte tilbud. ’Annas Bod’ er et populært sted at søge hen, der tilbydes hjemmelavet marmelade og julepynt med mere, og ved siden af er der kagebod med forskelligt lækkert bagværk.

 

I cafeen er der kaffe eller sodavand med kringle og lagkage, Annas bod tilbyder hjemmelavet marmelade og andre lækkerier, der er lækkert bagværk, julepynt og dekorationer.

Der er i år loppemarked, gættekonkurrence og fiskedam.

Venner af Danmission har foræret mange af de fine gevinster til det gode formål og alle medarbejdere arbejder frivilligt. Kom og vær med til en festlig eftermiddag, tag børn og børnebørn med så der evt. skabes en bazartradition, opfordrer arrangørerne.

Arbejder for dialog og fredelig sameksistens

Overskuddet fra bazaren går som sædvanlig til Danmission, som er en del af folkekirkens internationale humanitære og kirkelige arbejde i Asien, Afrika og Mellemøsten. Organisation arbejder målrettet på at skabe vilkår, der giver håb og forøger kærligheden i verden.

 

Det sker ved at arbejde for dialog og fredelig sameksistens mellem mennesker af forskellig tro og ved at bekæmpe fattigdom i den tredje verden med fokus på sundhedsarbejde, udvikling af lokale samfund samt uddannelse af børn og unge. Høje mål, som ansatte og frivillige medarbejdere ude og hjemme kæmper for med ildhu.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com