1/2

Esrum: Ulden påskeferie med mange oplevelser

14. april 2019

I påskeferien kan børn og barnlige sjæle dykke ned i middelalderens børneunivers i aktivitetsrummet og på naturlegepladsen. Gæsterne kan se uldværkstedet, gå ombord i butikkens mange lækre varer og spis en god frokost i Mølle-caféen.

Der er åbent  hver dag til og med 2. Påskedag, 22. april. Det er hver dag kl., 11.00-17.00.. Der er gratis adgang til aktiviteterne - men et 'Uldkit' koster 50 kroner.

I det hyggelige aktivitetsrum kan børn og barnlige sjæle møde fortællingen om 5 børn fra middelalderen. Her kan man forsøge sig med at skrive gotiske bogstaver med fjer og blæk, prøve ridderudstyr, lave påklædningsdukker og i det hele taget lære noget om de forskellige børns liv. På naturlegepladsen fortsætter legen – kombineret med herlig frisk luft.

Uldværksted som i gamle dage

Publikum kan også købe sit eget 'uldkit' og besøge uldværsktedet. Her kan man prøve at karte og spinde uld, lave filtbolde, væve med båndvæv og slyngestokke – præcis som man gjorde det i middelalderen.

Åbent i Café og butik

Besøg butikken, som frister med franske klosterprodukter, klosterøl i lange baner, middelalderligt børnelegetøj, bøger, uld, sæber og meget andet. Møllecaféen serverer middelalderinspireret frokost, som enten kan nydes inden for eller i caféhaven mellem alle æbletræerne.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com