Michael Mansa og Sigurd Kongsgaard foran rækkehus-byggeriet i Tofte, hvor de opførte otte rækkehuse på det såkaldte Mansa-hjørne. (Foto: Jesper Gisli / Ugeposten).

Michael Mansa og Sigurd Kongsgaard foran rækkehus-byggeriet i Tofte, hvor de opførte otte rækkehuse på det såkaldte Mansa-hjørne. (Foto: Jesper Gisli / Ugeposten).

1/1

Helsinge: Ung bygherre-duo køber Møllebakken

16. maj 2019

M.S. Development, der ejes af en lokal bygherre-duo, Michael Mansa og Sigurd Kongsgaard,  har købt byggeretten til private ejer og lejeboliger på Møllebakken i Helsinge. De har tidligere stået bag  rækkehus-projekt i Tofte. 

Det er etape to af det store byudviklingsprojekt midt i Helsinge på Møllebakken. M.S. Development har hjemsted i Tisvildeleje.

 

Byrådet besluttede i december at sælge etape to til M.S. Development fra Tisvildeleje. Salget betyder, at der for alvor kommer gang i udviklingen af den nye bydel i Helsinge, fortæller formand for Udvikling, By og Land-udvalget, Pernille Søndergaard.

34 nye boliger

- Den nye bydel Møllebakken kommer til at give endnu mere liv i Helsinge. De 34 boliger supplerer de allerede planlagte 113 almene boliger i etape ét på Møllebakken, og samlet giver de mulighed for mellem 300 og 400 nye indbyggere. Det vil give byen et fantastisk løft, tilføjer formanden.

Samme arkitektfirma sikrer sammenhæng
Køberen M.S. Development har valgt samme arkitektfirma, som står for byggeriet af de almene boliger i etape ét, som Boiligselskabet Nordsjælland er i fuld gang med at opføre på Møllebakken, nemlig Arkitektfirmaet Kullegaard A/S, for at sikre sammenhæng i området. 

Direktøren i M.S. Development, Michael Mansa, der ejer 80 procent af det fælles selskab, glæder sig til at komme i gang med at bygge i området.

- Vi har konstateret et stort udækket behov for 2- og 3-værelses-lejligheder i Helsinge, og med Møllebakkens meget centrale placering i byen kunne udgangspunktet ikke være bedre, siger han.

Læs også: 6.4 millioner for byggeret