1/1

Gribskov: Handicapprisen uddeles for niende gang

21. november 2018  

Gribskov Kommune gør klar til at uddele årets handicappris. Det sker mandag 3. december kl. 14.00-15.00 i Rådhussalen. Det er niende gang, prisen uddeles. Første modtager i 2010 var Skov- og Naturstyrelsen Nordsjælland. 

 

Borgmester Anders Gerner Frost løfter sløret for årets modtager af handicapprisen, og alle er velkomne til begivenheden.

 

Gribskov Kommune fejrer hvert år dem, der gør en særlig indsats for mennesker med handicap. I år sker det ved en reception i byrådssalen i Helsinge mandag 3. december fra kl. 14-15, hvor modtageren får 5000 kroner, et diplom og en buket blomster for sine flotte gerninger.

Gribskov Kommunes Handicappris gives til en person, virksomhed, organisation eller forening, der har gjort en særlig indsats eller vist initiativ og kreativitet for at fremme mulighederne for, at borgere med handicap kan deltage i samfundslivet.

 

Indsatsen skal foregå indenfor kommunegrænsen og komme borgere i kommunen til gode. Det er Handicaprådet, der beslutter, hvem der skal modtage prisen.

Uddelt første gang i 2010

De otte tidligere modtagere afd prisen er:

2010:  Skov og Naturstyrelsen Nordsjælland for etableringen af Sundhedssporet i Valby Hegn. Det er tilrettelagt med særlige hensyn til handicappede brugere.

2011:  Kim G. Nielsen for hans virke i Gribskov Handicap Idræt.

2012:  Ole Brandt Thomsen for virke i ADHD Gribskov.

2013: Susanne og Ole Bording fra Bording Mad og Cafe Ø for engagement og kærlighed til dem, som ikke er som de andre.

2014: Lydavisen for at sikre at de flere end 100 borgere, der hvert uge modtager Lydavisen, har samme mulighed for at holde sig orienteret om deres kommunes liv som andre borgere.

2015: Stanna og Karsten Øland fra Sankt Helene Center for at centret har 'et husrum for alle uanset handicappet'.

2016: Team Tvilling Gribskov ved Charlotte Teolander, Iben Toudal og Brian Bak for at skabe et inkluderende fællesskab.

2017: Helle Slotmann, ridestævnekoordinator, for at skabe gode muligheder for alle, også ryttere med handicap.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com