Helsinge: Varehusdirektør udpeget til Kvickly

28. august 2020

Helsinge Brugsforening har fundet sin nye direktør. Det bliver den 54-årige John Øager Byrian, der tiltræder 1. oktober. Han afløser Palle Jørgensen, der døde pludseligt midt i juni. Palle Jørgensen gjorde Kvickly Helsinge til Danmarks største Kvickly varehus med en årlig omsætning på over 230 millioner kroner.

John Øager Byrian kommer til Helsinge med over 25 års erfaring som leder af større supermarkeder og varehuse. Fra 1993 var han butikschef i den daværende ISO-kæde.

 

Siden gjorde han karriere i Coop som varehuschef i en række Kvickly-varehuse, blandt andet Kvickly Frederiksværk, som han stod i spidsen for fra 2001-2004. og efterfølgende Kvickly Rønne og Kvickly Hyrdehøj i Roskilde. Han er i dag chef for Kvickly Slotscentret i Holbæk.

Fortsætter stærk udvikling

Formand for Helsinge Brugsforening Jan Borgen glæder sig over valget:

- Det er store sko, der skal fyldes ud. Men med John har vi fundet en værdig afløser for Palle. Han har skabt meget flotte resultater i en række forskellige store varehuse med fokus på medarbejdertrivsel og kundetilfredshed. Så vi mener, at han er den helt rigtige til at fortsætte Kvickly Helsinges gode udvikling, siger Jan Borgen.

 

John Øager Byrian ser frem til at begynde i Kvickly Helsinge:

 

Kvickly Helsinge har udviklet sig til at være en kronjuvel, ikke alene i Coop familien, men i dansk dagligvarehandel. Det er skabt af en meget dygtig, loyal og stabil medarbejderstab under Palle Jørgensens ledelse.

 

Jeg ser det som min vigtigste opgave at fastholde og styrke den udvikling, så vi også fremover kan give kunderne lidt mere, end de forventer, siger John Øager Byrian.

Der vil blive mulighed for at hilse på John Øager Byrian, når han er begyndt 1. oktober.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com