1/1

Gribskov: Vender tilbage som Venstre-medlem

17. november 2019

Bjarne Pedersen, der trådte tilbage som formand i Gribskov Venstre og meldte sig ud af partiet i kølvandet på de dramatiske dage omkring Lars Løkke Rasmussen fald som partiformand i august, er tilbage i partiet. 

Jeg kan bekræftet, at jeg har meldt mig ind i Venstre igen, og jeg følger dermed den opfordring, Lars Løkke Rasmussen kom med i sin tale på Venstres landsmøde i Herning. Her opfordrede den tidligere partiformand og mangeårige statsminister til, at alle Venstre-medlemmer, der valgte at forlade  partiet som reaktion på den proces, der var i forretningsudvalg og hovedbestyrelse på møderne i Brejning i Østjylland.

Bjarne Pedersen ser ikke for sig, at han igen træder ind i ledelsen i Gribskov Venstre. Her er Torben Dencker valgt som ny formand på en ekstraordinær generalforsamling.

- Men det er klart, at jeg vil bakke op om det arbejde, der er på vej hen mod valg af borgmesterkandidat, så Vensdtre igen kan erobre borgmesterposten, siger han.

Venstre i Gribskov vælger borgmesterkandidat i februar 2020. Der er præcis to år til næste kommunal-valg, der er tirsdag 16. november 2021.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com