1/1

Græsted: Tarteletter serveres 19. september

23. april 2020

Græsted Veterantræfforening vil åbne dørene i Mosteriet i Græsted til den anden 'Gribskov Tartelet Festival, men som følge af forsamlings-restriktionerne er har foreningen besluttet at sætte festivalen i venteposition. Nu er den fastlagt til lørdag 19. september.

 

Der har allerede været et stort antal bestillinger, og arrangørerne gør opmærksom på at forudbetalinger er registreret og der vil komme en afklaring på dette senere.

Alle sejl har ellers været sat til med festivalen, og  efter at have høstet en del erfaringer efter sidste års festival, er der lagt op til flere ændringer.

 

Der åbnes igen for at alle kan komme og spise sig mætte i de lækreste tarteletter, drikke en øl eller to og nyde underholdningen.

Arrangørerne lover mere tartelet og mindre hornmusik.  I år vil der være fem forskellige tarteletter at vælge imellem:

1. Den klassiske med høns i asparges. 2. Den traditionelle med skinke, ærter og gulerødder. 3. Sidste års populære med svampe-fyld. 4. Nyhed med bacon. 5. Den hemmelige. Kl. 18.30 serveres de første varme tarteletter serveres, og fra kl. 21.00 er der livemusik og dans. 

 

Billetprisen på 250 kroner inkluderer lækre tarteletter ad libitum og én øl, vand eller et glas vin. Baren holder åben hele aftenen, og det vil være muligt at købe kaffe.

Billetter bestilles HER