1/1
Græsted: Veterantræf kommer ikke i luften

6. april 2020

Udspillet mandag aften fra statsminister Mette Frederiksen og sundhedsmyndighederne om gradvis 'åbning' af Danmark betyder, at de store sommerevents i Gribskov Kommune står foran aflysning - eller som minimum udsættelse. Begrænsningen i de store forsamlinger, festivaler, markeder og andre events gælder til og med august - og det rammer lige ind i, at Græsted Veterantræf ikke kan komme  i luften i pinsen., Musik i Lejet midt i juli rammes ligeledes, og det gør også Bakkefesten i Gilleleje 10.-12. juli.

Træfbestyrelsen i Græsted har i et par uger, forsigtigt optimistisk arbejdet hen imod, at der kunne gennemføres træf, men det er nu udelukket.

Flere arrangementer på Esrum Kloster og Møllegård - blandt andet Esrum Middelaldermarked i juni kan heller ikke gennemføres. Arrangørerne store bolig- og havemesse i pinsen å¨Esrum Kloster og Møllegård har også holdt planlægningen i gang - men den kan heller ikke gennemføres på det planlagte tidspunkt.

Læs også: MIL vender stærkt tilbage i 2021

Læs også: Træf senere i år ikke en udvej

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com