Græsted: Veterantræf mod nye højder

11. juni 2019

Græsted Veterantræf når nye højder med årets event, hvor besøgstallet når nær 20.000 børn og voksne. I 2018 rudede det 18.000 gæster på eventpladsen, og endnu før de sidste opgørelser er klar er det givet, at det bliver overgået i år, siger tilfredse bestyrelses-formand, Henrik Ewald.

Søndag er vores helt store dag, men trods et par byger omkring åbningen lørdag var er pænt rykind, og også på træffes tredje og sidste dag glæder vi os over pænt rykind af publikum. Der er blevet taget godt imod de nye aktiviteter, vi har bragt ind i programmet, hvor de gode gamle aktiviteter vækker glæde hos publikum, vurderer han.

Veterantræffet har tidligere år lavet et skøn over antallet af børn som andel af publikum, svarende til hver fjeredde gæst. Det udgjorde samlet 18.000 gæster i 2018.

- I år fik også børnene armbånd ved indgangen, selv om de fortsat har gratis adgang. Årets besøg bekræfter denne fordeling, siger Ewald.

Græsted Veterantræf venter indenfor otte dage at have en helt præcis opgørelse klar.

1/10

1/3

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com