1/1

Gribskov: Møde med kritiske DI-medlemmer

13. september 2019

Gribskov Kommunes kontakt med virksomhederne indenfor håndværk og industri har fået sønderlemmende kritik i nu to analyser i år fra Dansk Industris medlemmer i Gribskov - og en vurdering af erhvervsklimaet, som Dansk Byggeri har lavet. Hverken indsats for erhvervsfremme eller dialog er i orden, men nu skal der handles, siger næstformand, KEO, i udvalget for Kultur, Erhverv og Oplevelsesøkonomi, Jesper Behrensdorff.

KEO besluttet at tage kontakt til Dansk Industri med henblik på at afsøge mulighed for at invitere de 60 virksomheder, der har deltaget i undersøgelse, til et dialogmøde. Under alle omstændigheder er det på høje tid, vi får en bedre kontakt til håndværk og industri, så et-to store dialognøder hvert år vil være på sin plads, mener Behrensdorff.

Da Gribskov Erhvervscenter endnu fungerede var der etableret to netværk for håndværk og industri, men de er gået i sig selv efter lukningen af centeret.

Meget fungerede ikke med vores erhvervscenter, men det var faktisk noget af det, der var brugbart. Der savnes netop dialog - og det sender os langt ned i analyserne, mener Behrensdorff.

Vi er ved at få forum etableret på de andre erhvervsområder og turisme, men håndværks- og industrivirksomhederne halter det med. De er ikke blevet repræsenteret i det nye forum for vækst og udvikling, og jeg er tilhænger af, at vi nu i første omgang tager et stort dialogmøde med dem, siger Jesper Behrensdorff.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com