1/1

Gribskov: Vision for vækst og udvikling

6. november 2019

At aktørerne går sammen på tværs af forskellige områder for at koordinere udviklingsarbejdet og trække i samme retning er rigtigt og visionært tænkt. Derved kan der skabes et stærkt og dynamisk fællesskab, hvor vi sammen skal udvikle og udnytte områdets potentialer. Det fastslog Lene Grønning, da hun for halvandet år siden tiltrådte som direktør i Vækstråd Tønder, men nu er hun chefkonsulent i Teknologisk Institut og kan sige det samme i Gribskov om ny vision, der nu er ved at tage form.

Torsdag 7. november samles et halvt hundredde aktører og ildsjæle indenfor området til workshop i Gribskov Rådhus, og allefede tirsdag 12. november lægges det frem i et temamøde i byrådet. I december kan det munde ud i egentlig handling.

Byrådets udvalg for Kultur, Erhverv og Oplevelsesøkonomi iscenesætter visionsarbejdet, der har været i gang i over et år med forskellige eksterne konsulenter.

I september var en mindre gruppe af aktører fra erhverv og turisme samlet, og her blev der gjort status på Gribskovs visionsprojekt og arbejdet med en kernefortælling blev lagt på bordet - og der blev arbejdet videre i workshops.

Nu søges en endnu bredere forankring af projektet, når de mange deltagere igen skal vende visionen for fortællingen om Gribskov samt tankerne om vækst opg